Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Familie van Mierli Familie van Mierli heeft geschreven op 10 mei 2019 om 13:02:
Ik en mijn drie zoons hebben allemaal tassen van KARO. Alles is mogelijk: eigen kleuren, eigen stofjes met Dino's draken of slangen, prachtige kleuren vilt of stoer grijs met kleuren vilt. Mijn oudsten hebben de tassen voor school gebruikt en er paste veel in. Ik heb een tas voor de sportschool: overzichtelijk en ruim. De stiksels steken mooi af tegen de kleur van het vilt! KARO neemt ook de tijd om echt goed te onderzoeken wat je wilt, ook dat proces is al heel leuk!Kortom echt een aanrader!!!!!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 3 mei 2019 om 05:15:
De tas is misschien wel wat duurder maar je krijgt volledig waar voor je geld. Karolina denkt echt mee wat praktisch is en wat een mooi resultaat geeft. Tot in de kleinste details wordt er aan je wensen voldaan. De tas blijft erg mooi en stevig. Ziet er nu ruim anderhalf jaar later, na veelvuldig gebruik, nog als nieuw uit.
Alette Westening-van Rooijen Alette Westening-van Rooijen heeft geschreven op 2 mei 2019 om 14:15:
Karolina heeft voor ons een mandje gemaakt voor in een fietsmand. Binnenkort gaat 'ie mee naar buiten op de opgeknapte fiets van Flieks Tweedekansfietsen. Nu staat 'ie nog even binnen te glimmen.
Sanne Sanne heeft geschreven op 1 mei 2019 om 20:32:
Als je een tas nodig hebt moet je echt deze tas hebben. De tas blijft er echt mooi uit zien ondanks je hem vaak gebruikt. Echt een top tas!
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op 1 mei 2019 om 12:43:
Wat ben ik blij met mijn door Karo ontworpen en gemaakte tas. De vakken erin die ik wou, de kleuren die echt mijn kleuren zijn. Alles kan en de tips die Karo heeft zijn goed doordacht. Ik krijg heel veel reacties over de tas. Heb m al ruim een jaar en blijft mooi. Zeker waarde naar z'n geld. Nog steeds erg blij mee.