De kosten van een Handmade & Customized vilten tas van Handmade by KARO variëren van €45 – €125. Hoeveel je tas precies gaat kosten hangt dus af van de keuzes die je maakt voor jouw tas en wat je budget is natuurlijk. Je hebt 5 jaar garantie op je tas: mocht er in die tijd iets stuk gaan dan repareer ik het kosteloos, als het natuurlijk het gevolg is van dagelijks gebruik ;-).

Om je een klein beetje een idee te geven: Een middelgrote tas van synthetische vilt met decoratieve binnen stofje, met 2 hoofdvakken , 2 kleine binnen vakken met schouderband met D-ringen kost rond de € 75,-.
Maar kies je bijvoorbeeld ipv synthetisch vilt voor wol-vilt, dan kom je weer wat duurder uit.

  • soort vilt: waarbij wol vilt het duurste is, synthetisch vilt gemiddeld en vloervilt lekker goedkoop is
  • aantal vakken: op en/of in de tas
  • hoe wil je dat hij dicht gaat: met een rits in de tas, magneetknoop of anders
  • of je accessoires aan je tas wil: zoals bijvoorbeeld D-ringen aan je schouderbandhengsel, een bidonhouder, sleutel opberghaakje
  • soort decoratie stof dat je kiest: geen decoratiestof, binnen bekleding en/of buiten bekleding van je tas
  • het formaat van de tas: hoe groter hoe duurder

Tijdens een consult met een kopje thee/koffie en wat lekkers bespreken we samen jouw wensen. Daarna ga ik het ontwerp op papier zetten, berekenen wat de tas je gaat kosten en maak ik een offerte. Dit leg ik per mail aan je voor, zodat je er rustig over na kan denken zonder druk. Mocht je nog vragen hebben of dingen willen aanpassen, kun je telefonisch via mail of met een afspraak dit bespreken.

Als je akkoord bent met het ontwerp én de kosten, zet ik het op papier & op je mail zodat onze afspraken duidelijk zijn en we beide niet voor verrassingen komen te staan. Wel zo fijn, toch?!

Foto’s van de voortgang

Daarna ga ik aan de slag. Als je het leuk vindt, stuur ik je tijdens het maken wat foto’s zodat je de tas ziet “ontstaan“.

Het duurt gemiddeld 2-3 weken voor je tas klaar is.Als hij klaar is, kom ik hem bij je afleveren of je mag hem natuurlijk ook zelf komen afhalen!!

Betaling van de tas vind contant plaats als ik de tas aflever of via een door mij verstuurd betaalverzoek, wat ter plekke door jou wordt voldaan.

Hopelijk is je vraag een beetje beantwoord. Aangezien elke tas maatwerk is kan ik helaas geen vaste prijzen aangeven. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op!!!

creatieve groet,

KARO